Momenteel hebben we 1 openstaande vacatures;

 

1) Technisch tekenaar & support manager IOT 

Relux is jong dynamisch bedrijf dat sterk is in de ontwikkeling en sourcing van 4.0 verlichtingsarmaturen en sturing systemen voor professioneel gebruik onder private label. Onze opdrachtgevers zijn actief in de professionele markt in België, Duitsland en Nederland

Functie omschrijving

* Als technische tekenaar & support manager zal je een sleutelrol vervullen binnen de onderneming. Je bent gedreven met Solidworks en eventueel Driveworks.
* Je zal instaan voor het mede ontwikkelen van nieuwe verlichtingsarmaturen en het aansturen van onze CNC machines.
* Het digitaliseren en meewerken aan een online calculatie tool voor het samenstellen van verlichtingsarmaturen op maat.
* Je hebt een kennis van elektriciteit/electronica/mechanica en staat open voor nieuwe technologie en internet of things applicaties die we voorzien in onze producten.
* Je biedt ondersteuning aan de dienst R&D en aan klanten. Eventueel geven van trainingen over IOT (Casambi) en support dienst is een meerwaarde!
Gezien de sterke samenwerking met collega’s is het belangrijk dat je op een collegiale manier kan communiceren en samenwerken. Je bent gedreven om jezelf te verdiepen in onze lighting business.

Aanbod

Je komt terecht in een KMO onderneming, wat betekent dat elke collega belangrijk is. We hechten veel belang aan flexibel en collegiaal samenwerken. We zorgen voor afwisseling in de job en geven jou de kans om veel bij te leren. Een correct loon in een voltijdse tewerkstelling en flexibele vakantieplanning zijn vanzelfsprekend.

Bedrijfswagen is eventueel mogelijk.

Plaats tewerkstelling

9250 Waasmunster

Vereisten studies/ervaring

A2 Elektriciteit/ Elektromechanica / Mechanica / of gelijkwaardig door ervaring

Solidworks / driveworks
Talenkennis
Perfecte talenkennis Nederlands en Engels / Frans is een meerwaarde
Jobgerelateerde competenties
Kennis van Word / Google drive / Excel / ERP / Zelfstandig kunnen werken / configureren van CNC gestuurde machines is een meerwaarde / Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en je denkt steeds klantgericht. / Gedreven persoonlijkheid / Orde en netheid, gestructureerd werk is een must / Interesse in Iot, DALI, ..nieuwe technologieën van de toekomst


Dienstverband: Voltijds